Omdömen

 ”Var otvivelaktigt bra på det du gör. Ingen marknadsföring eller genomslag på sociala medier kan ersätta det.”

– Anthony Volodkin

        Omdömen

Det viktigaste för mig är att mina kunder blir nöjda.  Jag är otroligt stolt och tacksam över dem jag fått chansen att jobba med hittills. Och extra roligt är det att få hjälpa någon fram till förlagskontrakt!

Lina Arvidsson, "Ett hem att dö för" (debuterar på Lind & Co 2019)

“Linas lektörsläsning har varit ovärderlig för mig. Det nya perspektivet på mitt manus gjorde att jag såg sådant som jag missat förut och gjorde att jag kunde färdigställa min bok.”

Jonas ahlqvist

“Tack för din stora inspiration och glädje. Du balanserar perfekt i förståelse, hur bedöma och vägleda. Något som i sin tur gav mig en omedelbar känsla av att både vilja och orka ge mig i kast med manuset igen.  På något vis föll många pusselbitar på plats genom ditt lätta och tydliga sätt att ta dig an min bebis. En kunskap som verkligen kändesgenuin och som om du menade varenda stavelse. Sammantaget så infann sig känslan av stor kompetens och lita på.  Även dina kommentarer i manuset var distinkta och tydliga (läst under utbildningen).

 

Åsa Hallengård, "Antikkurs för vilsna hjärtan" (Debuterar på Joelsgårdens förlag 2019)

“Lina, jag menar verkligen allt jag skriver och hade kunnat fortsätta skriva både länge och väl om dina lektörsförtjänster. Din hjälp har varit ovärderlig för mig. Din fina respons kom till mig just när jag kände så och den lyfte mig.”

%d bloggers like this: